Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

China International Import Expo Roadshow – Uitnodiging

25 January 2018 @ 15:00 - 17:00

Free
Op 25 januari wordt de China International Import Expo Roadshow gepresenteerd door de
Ambassade van de Volksrepubliek China in Nederland; het Ministerie van Handel van de Volksrepubliek China en het China International Import Expo Roadshow Bureau.

Tijdens de presentatie wordt u voorzien van gedetailleerde informatie over de China International Import Expo Roadshow Ondernemings- en Handelsbeurs en heeft u de mogelijkheid om een beursstand ter plaatse te reserveren.

Of u nu een groentje of een meester bent, alles wat u moet weten over handelen in China vindt u op de China International Import Expo. Met ondernemingen uit meer dan 100 landen / regio’s en 150.000 binnenlandse en buitenlandse professionele kopers zullen deelnemen aan de Expo.

China staat op nummer twee als grootste importeur en consument van de hele wereld. China heeft een nieuw tijdperk ingeluid waarbij de consumptie blijft toenemen, wat wijst op potentiële groei van consumptie en import.

In de komende 5 jaar verwacht China producten en diensten te importeren met een waarde van meer dan 10 biljoen USD, wat een historische kans biedt voor bedrijven over de hele wereld om deze enorme markt te betreden.

Details

Date:
25 January 2018
Time:
15:00 - 17:00
Cost:
Free

Venue

GIA Trade & Exhibition Centre,
De Werf 11
Den Haag, Zuid Holland 2544 EH Netherlands
+ Google Map
Phone:
+3170 820 9199
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.