Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MKB Deventer organiseert bijeenkomst over ‘Zakendoen met Azië”

8 May 2019 @ 16:00 - 18:00

Free

Wat

Azië, dat is een mooi continent om zaken mee te doen! Inspirerende presentaties en alle mogelijkheden om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Voor wie

Ondernemingen en belangstellenden, die al zakendoen in Azië, die er over denken iets met Azië te gaan doen of er nog niet aan gedacht hebben, maar toch….

Wanneer

Woensdagmiddag 8 mei, van 16:00 uur tot 18:00 uur.

Waar

Bij Rabobank Salland, Hanzeweg 3, Deventer. Parkeren geen probleem.

Programma

15:45 uur: Inloop.

16:10 uur: Welkom door Paul Maas, directeur bedrijven, Rabobank Salland en Marco Kok,  directeur MKB Deventer.

16:20 uur: Inleiding door Boudewijn Poldermans, ervaren China deskundige. Hij zal het hebben over : “De wederopkomst van China en de impact op het Nederlandse bedrijfsleven”.

16:40 uur: China in de praktijk, presentatie door Tobias ten Haaf, directeur van Moronni International.

17:00 uur:   Korte pauze.

17:10 uur:   Singapore in de praktijk: een korte presentatie van Erik de Boer, mede-eigenaar van NBDA Asia te Singapore, die over Singapore en zijn ervaringen aldaar zal vertellen.

17:20 uur:   Vragen en discussie.

17:30 – 18:00 uur: Netwerkborrel.

U bent van harte welkom! Laat even weten dat u komt door een kort bericht te sturen aan: info@mkbdeventer.nl

Korte toelichting op de sprekers:

Boudewijn Poldermans

Boudewijn Poldermans is een China kenner, sinoloog, ondernemer en consultant met 40 jaar China ervaring. Zijn lange en intensieve relatie met China op zowel economisch als sociaal-politiek terrein zorgt ervoor, dat hij op allerlei aan China-gerelateerde terreinen een veelgevraagde spreker en commentator is.

Tobias ten Haaf

Moronni International is een toonaangevende groot- en detailhandelaar met het hoofdkantoor in Chongqing, China. Moronni is gespecialiseerd in de high-end beauty-industrieën en voert een breed portfolio van aantrekkelijke merken en producten van hoge kwaliteit zoals exclusieve parfums, huidverzorgingsproducten en cosmeticaproducten. Bovendien is Moronni International een vertrouwde partner en officiële distributeur van verschillende merken in Groot-China. Het bedrijf heeft ervaring met het betreden van de Chinese markt en onze complete bedrijfsoplossingen omvatten het opzetten van e-commerce, marketingstrategie, merchandising en alle dagelijkse operationele activiteiten.

“Met een complete bedrijfsoplossing bieden wij de weg naar de snelst groeiende retailmarkt: China”.

Erik de Boer

Erik de Boer is een ervaren ondernemer en coach op het gebied van business development, export/internationalisatie en innovatiemanagement. Internationale ervaring opgedaan in directiefuncties in de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Sinds 2006 eigenaar van NBDA BV en ook vanaf 2007 actief in Singapore met een adviesbureau voor met name Aziatische klanten op het gebied van innovatie en business ontwikkeling.

Details

Date:
8 May 2019
Time:
16:00 - 18:00
Cost:
Free

Organizer

MKB Deventer

Venue

Rabobank Salland
Hanzeweg 3
Deventer, Netherlands
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.